УкраїнськоюEnglish

м. Київ,
вул.Єлізавети Чавдар.11
+38 050 661 2635 
+38 098 410 6935




Пошук
Опитування
Як часто Ваші тварини відвідують ветеринарного стоматолога?
 

Прийом за направленням


Спрямування пацієнта до вузького спеціаліста стало вже досить поширеною практикою.

Об'єктивно неможливо бути експертом в усіх галузях. І саме з метою врешті надати сервіс найвищого гатунку ми залучаємо до співпраці спеціалістів або організації, які можуть нам допомогти  вирішити проблеми нашого клієнта.

Формат співпраці може бути різним:

- консультація спеціаліста

- специфічне обстеження 

- спрямування на лікування

Це цілком логічно, що у спеціаліста або лікарні, яка спеціалізується в конкретній галузі буде більше схожих на ваш клінічних випадків, більше специфічного обладнання, в кінці кінців більше досвіду.

Ми самі часто залучаємо до співпраці вузьких спеціалістів з інших установ. наприклад неврологів, онкологів або експерта з кардіології. І ми точно впевнені, що лікар не захоче "залишити" собі пацієнта, бо йому є чим займатися і запис до цього лікаря не на один тиждень вперед.

По тій же причині ми плідно співпрацюємо з багатьма ветеринарами, які спокійно довіряють нам своїх пацієнтів. Приблизно третина від загальної кількості наших прийомів це реферативні пацієнти, що прийшли до нас за направленням з інших лікарень.

Якщо ми бачимо, що пацієнта спрямовано з іншої установи, ми контактуємо з цим лікарем, та тримаємо його у курсі подій. Можливо нам знадобиться додаткова інформація від основного ветеринарного лікаря. Одним реченням, відбувається нормальна робота та спілкування колег, що спрямована на результат, одужання пацієнта.

Власники тварин з нашого досвіду лише підтримують подібний підхід, і вони точно знають, що їх ветеринар зробить все можливе за для їх улюбленця.

Заповнити форму-супровідну до ветеринарного стоматолога можна тут

 

Партнери: